Botrány a sürgősségi ügyeleten: családi perpatvartól zengett az egész épület

HelloVidék   
  Megosztom
Botrány a sürgősségi ügyeleten: családi perpatvartól zengett az egész épület

Az Országos Mentőszolgálat egyik Hajdú-Bihar vármegyei ügyeletét kereste fel hajnal kettőkor az a házaspár, akik szerettek volna munkaalkalmassági igazolást kérni a 40 év körüli férjnek múlt héten. Hatalmas botrány kerekedett az ügyből. 

Ahogy azt közleményükben írták, egy mentőtiszt hosszasan magyarázta ugyan, hogy ez miért nem lehetséges, az asszony hajthatatlan volt. Mint kiderült, a férfinek reggel kellene kezdeni az új munkahelyén, de elfelejtett elmenni a szükséges orvosi vizsgálatra, amit otthon eddig elhallgatott. A nő végül ugyan megértette, hogy ez miért nem tartozik a mentők kompetenciái közé, a vita korántsem ért véget. Ezután a férj felelősségének tisztázása torkollott hatalmas veszekedésbe, igaz ebben a mentősök már nem vettek részt, mert egy rosszullét miatt kérték az Ügyeleti Szolgálat segítségét egy közeli lakásra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos mentőszolgálat

ügyelet

család

veszekedés

hajdú-bihar megye