Figyelem, itt a tavaszi érettségi menetrendje: az összes időpont egy helyen

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, itt a tavaszi érettségi menetrendje: az összes időpont egy helyen

Hamarosan itt a tavaszi szünet, utána pedig már nem kell sokat várni és jön a nagy megmérettetés: a májusi érettségi. Az Eduline összeszedte az összes fontos dátumot az írásbelikhez és a szóbelikhez.

A tervek szerint a tavaszi érettségi írásbelijei május 5-től (aznap nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgák lesznek) 26-ig tartanak. A magyar nyelv és irodalom írásbeli - azaz az első kötelező tárgy - május 8-án 9 órakor lesz. Az eduline oktatási portál szedte össze az idei vizsgaidőszakra vonatkozó technikai tudnivalókat.

Az emelt szintű szóbeliket 2023. június 7–14. között, az középszintű szóbeli vizsgákat pedig 2023. június 19–30. tartják majd. A felvételizőknek pedig előreláthatóan már áprilistól lesz újra dolga az ügyintézési időszakban, ami egészen 2022. július 12-ig tart majd.

A Magyar Közlönyben már megjelent a teljes vizsgamenetrend:

Forrás: Magyar Közlöny
Forrás: Magyar Közlöny

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

érettségi

időpontok