Sokkoló videón a vallomás: kiderült az igazság, emiatt halhatott meg a kétéves kisfiú

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló videón a vallomás: kiderült az igazság, emiatt halhatott meg a kétéves kisfiú

Szombat reggel szörnyű tragédiára derült fény Nyíregyházán, egy 2 éves kisgyermek holttestére bukkantak egy autó csomagtartójában. Nevelőszülei a rendőrségre vitték a halott kisfiút, ám a kocsiban egy zúzódásokkal teli csecsemőt is találtak, akit a mentők azonnal kórházba szállítottak, derül ki a Tények riportjából.

A kisfiú nagymamája vasárnap exkluzív interjút adott a Tények stábjának, melyben elárulta, hogy a kicsik édesanyja többször is sebeket vett észre a gyermekek testén, amikor találkoztak. Úgy vélik rendszeresen verték őket.

Szeretném, ha mielőbb megbünhődnének azok, akik ezt tették a gyermekemmel

- mondta sírva a nő.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kisfiú

haláleset

bűntett

csomagtartó

nyíregyháza

videó