Nyomozás indult a kismama ügyében: még most se tudni kinek a hibájából hunyt el szülés után a nő

HelloVidék   
  Megosztom
Nyomozás indult a kismama ügyében: még most se tudni kinek a hibájából hunyt el szülés után a nő

Amint arról korábban beszámoltunk, 2023 novemberében, minden előzmény nélkül meghalt egy 28 éves nő, miután világra hozta ikergyerekeit a nyíregyházi kórházban - írja a Kékvillogó. Renáta a szülés után 12 órával vesztette életét. A kismama ikrekkel volt terhes, hirtelen rosszul lett, terhességének 33. hetében az orvosok a császármetszés mellett döntöttek. A műtét után minden rendben volt, a nő keringése mégis összeomlott.

Az ügyben most a Blikk megkeresésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság több, mint fél évvel az eset után közölte:

foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény miatt folytatnak büntetőeljárást, ám a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módjukban adni. A Blikk úgy tudja, jelenleg egy igazságügyi orvosszakértői vélemény elkészültére várnak, ami alapján el lehet dönteni, hogy a nő halálával összefüggésben az orvosok hibáztak-e. Az áldozat édesanyjának semmi kétsége efelől.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyomozás

kismama

nyíregyháza

szabolcs-szatmár-bereg megye

kórház

szülés