Újabb magyar modell hódíthatja meg a divatipart: elárulta titkát a gyöngyöshalászi szépség

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb magyar modell hódíthatja meg a divatipart: elárulta titkát a gyöngyöshalászi szépség

Molnár Lilla nemzetközi modellkarrierje másfél éve kezdődött. Lilla, aki most tizenkilenc éves Gyöngyöshalászon nőtt fel, Gyöngyössolymosra járt általános iskolába és Szentendrén érettségizett. Azóta járja a világot, most épp Madridba utazott, de a karácsonyt már itthon tölti szeretteivel - írja a Heol.

Lillát másfél éve az egyik legnagyobb nemzetközi modellügynökség (IMG) párizsi és londoni irodája is szerződtette a hazai Highlight Modelsen-en keresztül.

Elég nehéz volt a kezdet, hiszen iskolaidőben nem tudtam utazni, de tavaly érettségiztem és azóta csak ezzel foglalkozom. A legjobb utazásom a legelső volt, tizenhét évesen Szingapúrba egyedül mentem. Nagyon szeretem Londont is, de sosem tudnám elképzelni, hogy nem Magyarországon élek, szóval a kérdésre a válasz: Magyarország a kedvenc!

- nyilatkozta Molnár Lilla.

Molnár Lilla munkája mellett hobbijának él, a főzésnek és a süteménysütésnek. Mikor ideje engedi próbál minél több időt szeretteivel tölteni, de az év nagy részében elérhetőnek kell lennie.

Arra a kérdésre, hogy mit üzen azoknak a lányoknak, akik a modellszakmában szeretnének elhelyezkedni, a következőt tanácsolta:

Egyáltalán nem olyan könnyű ez a szakma, mint ahogy elsőnek tűnik. Amikor elkezdtem, én is azt gondoltam, hogy ez nagyon könnyű lesz, hiszen csak utazgatni kell és fotózásokra járni. Természetesen ez is része mindennek, de ehhez kell egy jó adag talpraesettség is, hogy feltaláld magad egy olyan városban, ahol még sosem jártál, pontosan érkezz munkáidra, válogatásokra. Az is fontos, hogy kitartó légy és akkor se ess kétségbe, amikor nem téged választanak, hiszen rengeteg szép lány van és a profizmus mellett kell egy adag szerencse is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

modellkedés

modellügynökség

divat