Újabb magyar modell hódíthatja meg a divatipart: elárulta titkát a gyöngyöshalászi szépség

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb magyar modell hódíthatja meg a divatipart: elárulta titkát a gyöngyöshalászi szépség

Molnár Lilla nemzetközi modellkarrierje másfél éve kezdődött. Lilla, aki most tizenkilenc éves Gyöngyöshalászon nőtt fel, Gyöngyössolymosra járt általános iskolába és Szentendrén érettségizett. Azóta járja a világot, most épp Madridba utazott, de a karácsonyt már itthon tölti szeretteivel - írja a Heol.

Lillát másfél éve az egyik legnagyobb nemzetközi modellügynökség (IMG) párizsi és londoni irodája is szerződtette a hazai Highlight Modelsen-en keresztül.

Elég nehéz volt a kezdet, hiszen iskolaidőben nem tudtam utazni, de tavaly érettségiztem és azóta csak ezzel foglalkozom. A legjobb utazásom a legelső volt, tizenhét évesen Szingapúrba egyedül mentem. Nagyon szeretem Londont is, de sosem tudnám elképzelni, hogy nem Magyarországon élek, szóval a kérdésre a válasz: Magyarország a kedvenc!

- nyilatkozta Molnár Lilla.

Molnár Lilla munkája mellett hobbijának él, a főzésnek és a süteménysütésnek. Mikor ideje engedi próbál minél több időt szeretteivel tölteni, de az év nagy részében elérhetőnek kell lennie.

Arra a kérdésre, hogy mit üzen azoknak a lányoknak, akik a modellszakmában szeretnének elhelyezkedni, a következőt tanácsolta:

Egyáltalán nem olyan könnyű ez a szakma, mint ahogy elsőnek tűnik. Amikor elkezdtem, én is azt gondoltam, hogy ez nagyon könnyű lesz, hiszen csak utazgatni kell és fotózásokra járni. Természetesen ez is része mindennek, de ehhez kell egy jó adag talpraesettség is, hogy feltaláld magad egy olyan városban, ahol még sosem jártál, pontosan érkezz munkáidra, válogatásokra. Az is fontos, hogy kitartó légy és akkor se ess kétségbe, amikor nem téged választanak, hiszen rengeteg szép lány van és a profizmus mellett kell egy adag szerencse is.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

modellkedés

modellügynökség

divat