Télen sem áll meg az élet: hamarosan indul a vándortábor képzés

MTI   
  Megosztom
Télen sem áll meg az élet: hamarosan indul a vándortábor képzés

Még lehet jelentkezni a "gyalogos vándortábor vezető" pedagógus továbbképzés téli időpontjaira - tudtuk meg az Országos Erdészeti Egyesület közleményéből.

A 30 órás, összesen három és fél napos tanfolyam egy elméleti és egy tavaszi gyakorlati részből áll. Az akkreditált képesítést megszerző pedagógusok jogosulttá válnak az Erdei Vándortábor Programban a kísérő tanárok számára nyújtott kedvezmények igénybevételére.

Az Országos Erdészeti Egyesület és a Testnevelési Egyetem együttműködésében megvalósuló képzésre várnak minden felsőfokú képzettséggel rendelkező pedagógust, aki érdeklődik a természet, a természetjárás és a tantermen kívüli, kiegészítő oktatási módszerek iránt.

Az elméleti óráknak a Testnevelési Egyetem nyújt helyet, míg a gyakorlati foglalkozások helyszíneinek többsége a nyári vándortábor útvonalak mellett fekszik, így lehetőség nyílik a táborhelyek és az egyes tájegységek közvetlen megismerésére.

A vízi és kerékpáros programokhoz hasonlóan az erdei vándortáborokat koordináló Országos Erdészeti Egyesület is a vándortáborozási gyakorlat újbóli meghonosítására törekszik.

2018 nyarán a nagy érdeklődés mellett sikerrel zajlottak az első erdei vándortáborok, amelyekben mintegy 2000 diák és az őket kísérő 200 pedagógus járta be a Bakony, a Börzsöny, a Mátra, a Mecsek és Pilis erdeit.

A képzésről és a jelentkezésről további részletek itt olvashatóak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vándortábor

tábor

pedagógus

továbbképzés