Tragédia Somogyban: társa okozta a vadász halálát

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia Somogyban: társa okozta a vadász halálát

Tragikus vadászbaleset történt Somogy megyében, életét vesztette kedden este egy vadász a Szóládhoz közeli erdőben - írja a sonline.hu.

A lap értesülései szerint egy vadász meghalt, amikor a társa véletlenül fejbe lőtte. Esély sem volt a megmentésére. Az ügyet a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja.

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indítottak büntetőeljárást az ügyben.

Kovács Katalin, a főügyészség szóvivő-helyettese elmondta, hogy az ügyben a főügyészség kaposvári regionális osztálya jár majd el. A Központi Nyomozó Főügyészség bevonását az ügybe a sértett speciális jogviszonya indokolja, mert a törvény szerint rendőr, katona vagy büntetés-végrehajtási dolgozó, esetleg mentességet élvező személy szerepel az ügyben.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadász

vadászbaleset

somogy megye

szólád