Tragédia Somogyban: társa okozta a vadász halálát

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia Somogyban: társa okozta a vadász halálát

Tragikus vadászbaleset történt Somogy megyében, életét vesztette kedden este egy vadász a Szóládhoz közeli erdőben - írja a sonline.hu.

A lap értesülései szerint egy vadász meghalt, amikor a társa véletlenül fejbe lőtte. Esély sem volt a megmentésére. Az ügyet a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja.

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indítottak büntetőeljárást az ügyben.

Kovács Katalin, a főügyészség szóvivő-helyettese elmondta, hogy az ügyben a főügyészség kaposvári regionális osztálya jár majd el. A Központi Nyomozó Főügyészség bevonását az ügybe a sértett speciális jogviszonya indokolja, mert a törvény szerint rendőr, katona vagy büntetés-végrehajtási dolgozó, esetleg mentességet élvező személy szerepel az ügyben.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vadász

vadászbaleset

somogy megye

szólád