Célegyenesben az Ifipark: az átadásra mindenkit várnak Martonvásárban

HelloVidék   
  Megosztom
Célegyenesben az Ifipark: az átadásra mindenkit várnak Martonvásárban

A fejlesztés átfogó célja Martonvásár városközpontjának megújítása volt: a belváros legfontosabb közösségi tereinek megújított zöld infrastruktúráját és magas szintű szolgáltatásait vehetik igénybe városban és a térségében élők, illetve az ide érkezők.

Március 16-án 10 órakkor kezdődik a martonvásári új sportpark átadója - tájékoztatta lapunkat Csoma Tamás, kommunikációs referens.

Dr. Szabó Tibor, Martonvásár polgármestere a facebook oldalán hirdette, hogy a közparkjában jövő szombattól lehetősége van minden érdeklődőnek:

végtagokat kinyújtani és megmozgatni a street fitness eszközökön, izmokat építeni a street workout berendezéseken, pingpongozni, sakkozni a jó minőségű szabadtéri új sakkasztalokon, gördeszkázni, rollerezni és biciklizni az ugrató elemeken, kosárlabdázni a street ball pályán vagy éppen csak kiülni beszélgetni a fedett közösségi pavilon alá.

Az Ifipark a Zöld Város program legjobban várt fejlesztése volt Martonvásáron. A megnyitóra extrém sportbemutatóval, BMX és táncbemutatóval várják az érdeklődőket. Továbbá mindenkit arra buzdítanak, ne hagyja otthon a gördeszkáját, görkorcsolyáját sem. A sportolni vágyókat müzliszelettel és gyümölccsel kínálják majd a szervezők az esemény facebook oldala szerint.

Bár az átadót korábbra tervezték, néhány új módosítást iktattak be, hogy még jobban kiszolgálják a városiak igényeit. Ilyen módosítás például a Szent László sétánynál kialakított új lépcső, a támfallal megerősített meredek szakaszok, az extra labdafogó háló a street ball pálya mögött, illetve a görkorcsolyapálya mentén kihúzott védőháló.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

martonvásár

ifipark

fejlesztés

zöld város