Célegyenesben az Ifipark: az átadásra mindenkit várnak Martonvásárban

HelloVidék   
  Megosztom
Célegyenesben az Ifipark: az átadásra mindenkit várnak Martonvásárban

A fejlesztés átfogó célja Martonvásár városközpontjának megújítása volt: a belváros legfontosabb közösségi tereinek megújított zöld infrastruktúráját és magas szintű szolgáltatásait vehetik igénybe városban és a térségében élők, illetve az ide érkezők.

Március 16-án 10 órakkor kezdődik a martonvásári új sportpark átadója - tájékoztatta lapunkat Csoma Tamás, kommunikációs referens.

Dr. Szabó Tibor, Martonvásár polgármestere a facebook oldalán hirdette, hogy a közparkjában jövő szombattól lehetősége van minden érdeklődőnek:

végtagokat kinyújtani és megmozgatni a street fitness eszközökön, izmokat építeni a street workout berendezéseken, pingpongozni, sakkozni a jó minőségű szabadtéri új sakkasztalokon, gördeszkázni, rollerezni és biciklizni az ugrató elemeken, kosárlabdázni a street ball pályán vagy éppen csak kiülni beszélgetni a fedett közösségi pavilon alá.

Az Ifipark a Zöld Város program legjobban várt fejlesztése volt Martonvásáron. A megnyitóra extrém sportbemutatóval, BMX és táncbemutatóval várják az érdeklődőket. Továbbá mindenkit arra buzdítanak, ne hagyja otthon a gördeszkáját, görkorcsolyáját sem. A sportolni vágyókat müzliszelettel és gyümölccsel kínálják majd a szervezők az esemény facebook oldala szerint.

Bár az átadót korábbra tervezték, néhány új módosítást iktattak be, hogy még jobban kiszolgálják a városiak igényeit. Ilyen módosítás például a Szent László sétánynál kialakított új lépcső, a támfallal megerősített meredek szakaszok, az extra labdafogó háló a street ball pálya mögött, illetve a görkorcsolyapálya mentén kihúzott védőháló.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

martonvásár

ifipark

fejlesztés

zöld város