Elárulta titkát a BL sztárja: ez a vidéki magyar lány szerencsekabalája

HelloVidék   
  Megosztom
Elárulta titkát a BL sztárja: ez a vidéki magyar lány szerencsekabalája

A Lyon női labdarúgócsapata sorozatban negyedszer gyűjtötte be a BL-trófeát és a Barcelona ellen 4–1-re megnyert Budapesten rendezett döntőben külön öröm volt látni Marozsán Dzsenifert, aki a mérkőzés első gólját már az ötödik percben megszerezte - írja az m4sport.hu.

„Itt a családom, imádom őket, nagyon büszke vagyok rájuk” – mondta Marozsán Dzsenifer meghatódottan a győzelem mámorában úszva. A szabolcsi Bököny községben felcseperedő lány megmutatta az egyedi stoplisát is, amelyen a magyar zászló látható. Mint ahogy mondta, „nagyon fontos, mindig itt van velem és büszke is vagyok rá. Ezt mindenki tudja és mindenkinek mondom, büszkeséggel hordom ezt a cipőt.”

Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű lesz az első félidő. Nagyon gyorsan rúgtunk egy gólt, nagyon örülök, hogy tudtam ezzel a találattal segíteni a csapatnak és utána gyönyörű első félidőt játszottunk. Gratulálok a Barcelonának, mert nem a semmiért jutottak a döntőbe

– értékelte néhány szóban a finálét a magyar játékos, aki a tévé előtt szurkoló nagymamájának is üzent: „Imádlak, szeretlek mama, Jancsi bátyja téged is. Itt vagytok velem ma és nagyon szeretlek benneteket.”

A fiatal focistáról készült videó itt tekinthető meg.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. KATTINTS!
  Megosztom

hellovidék

marozsán dzsenifer

futball

foci

labdarúgás