Váratlan segélykérés: teljes óvodás csoporton segített a mentőszolgálat

HelloVidék   
  Megosztom
Váratlan segélykérés: teljes óvodás csoporton segített a mentőszolgálat

Egy csapat óvodás éppen a békéscsabai mentőállomás előtt járt, amikor leszakadt az ég, és zuhogni kezdett. Az óvodapedagógusok becsengettek az állomásra, a mentősök azonnal beengedték az ázott apróságokat és hamar teát főztek nekik - írja Facebook-oldalán az Országos Mentősszolgálat.

Tervezett program keretében egy csapat óvodás éppen a békéscsabai mentőállomás előtt járt, amikor elkezdett zuhogni az eső. Az óvodapedagógusok becsengettek az állomásra, a mentősök pedig azonnal beengedték őket, és teát főztek nekik .

Amíg a gyerekek kabátjai száradtak, a csoport elfogyasztotta az uzsonnát, utána pedig a mentőautókat is megnézhették. Végül senki nem bánta, hogy így alakult a program: az eső már rég elállt, mikor a vidám gyermekcsapat elhagyta a mentőállomást.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mentő

gyerekek

óvoda

eső

tea

kedvesség