Váratlan segélykérés: teljes óvodás csoporton segített a mentőszolgálat

HelloVidék   
  Megosztom
Váratlan segélykérés: teljes óvodás csoporton segített a mentőszolgálat

Egy csapat óvodás éppen a békéscsabai mentőállomás előtt járt, amikor leszakadt az ég, és zuhogni kezdett. Az óvodapedagógusok becsengettek az állomásra, a mentősök azonnal beengedték az ázott apróságokat és hamar teát főztek nekik - írja Facebook-oldalán az Országos Mentősszolgálat.

Tervezett program keretében egy csapat óvodás éppen a békéscsabai mentőállomás előtt járt, amikor elkezdett zuhogni az eső. Az óvodapedagógusok becsengettek az állomásra, a mentősök pedig azonnal beengedték őket, és teát főztek nekik .

Amíg a gyerekek kabátjai száradtak, a csoport elfogyasztotta az uzsonnát, utána pedig a mentőautókat is megnézhették. Végül senki nem bánta, hogy így alakult a program: az eső már rég elállt, mikor a vidám gyermekcsapat elhagyta a mentőállomást.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mentő

gyerekek

óvoda

eső

tea

kedvesség