Milliós beruházás Szolnokon: így fejlesztik a kórházat

MTI   
  Megosztom
Milliós beruházás Szolnokon: így fejlesztik a kórházat

Csaknem háromszázmillió forint európai uniós támogatásból vásárol újabb, több szakrendelés munkáját segítő korszerű eszközöket, műszereket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet - tájékoztatta az intézmény az MTI-t.

A fejlesztés eredményeként növekszik a definitív (azaz befejezett, a beteg gyógyulásával záruló) ellátások száma, csökkennek a területi egyenlőtlenségek - írták.

Az egészségügyi intézmény a helyi igényekkel összhangban fejleszti több szakrendelését, ide tartozik a belgyógyászat, a sebészet, a gyermekszemészet, a szemészet, a fül-orr-gégészet, a bőr-és nemibeteg-ellátás, a szájsebészet, a fogszabályzás, a fogászati röntgen, a tüdőgyógyászat, a radiológia, a gyógytorna és az urológia.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hetény

hetényi kórház

beruházás

fejlesztés