Befejezték a munkálatokat Kisbéren: a felújított kórház napelemeket is kapott

MTI   
  Megosztom
Befejezték a munkálatokat Kisbéren: a felújított kórház napelemeket is kapott

Kisbéren befejeződött a Batthyány Kázmér Szakkórház felújítása, a 370 millió forintos beruházás nyomán új műszereket szereztek be és energiamegtakarítást eredményező munkákat végeztek el - közölte az intézmény az MTI-vel.

A kórház tájékoztatása szerint az épület külső szigetelése mellett gasztroenterológiai, labortechnikai és sterilizációs műszerekkel bővült az eszközök köre. A betegbiztonsági fejlesztések keretében kéz- és légfertőtlenítő berendezést helyeztek üzembe és egy új betegazonosító rendszert alakítottak ki.

A pályázati támogatásokon túl, önerős beruházásban betegszállításra használható liftet és napelemes rendszert telepítettek, valamint az épületre árnyékolókat szereltek fel.

A Batthyány Kázmér Szakkórház 164 ágyas intézmény, szakterülete a gasztroenterológiai, a mozgásszervi és a pszichiátriai rehabilitáció.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

kisbér

felújítás

napelem

környezettudatosság

energiatakarékos