Gyász: elhunyt az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja

hvg.hu   
  Megosztom
Gyász: elhunyt az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja

Vasárnap este érkezett a hír, hogy életének 54. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja – írja a hvg.hu

Életének 54. évében, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja – tudatta az együttes a Facebook oldalán.

A ma reggeli Mokkában Sipos Pétert azt mondta: néhány nappal ezelőtt még a kórházban járt Ambrus Zoltánnál.

Jött egy hirtelen rosszullét és kórházba került. Több műtéttel próbálták megmenteni, volt, hogy jobban volt, aztán újra műteni kellett és egyszer csak bekövetkezett a tragédia.

– mondta Sipos Péter.

Sipos Péter elmondása szerint a zenekar is tegnap értesült a hírről, ők sem tudják pontosan, mi okozta zenésztársuk halálát, de egy "hosszabb lefolyású betegség volt", amit nem tudtak megoldani.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

zene

szomorúság

fájdalom

zenekar

gyász

gyászhír