Ennyi szemetet még sosem hozott a Tisza: mutatjuk a videót!

Index   
  Megosztom
Ennyi szemetet még sosem hozott a Tisza: mutatjuk a videót!

Rekord mennyiségű hulladékot sodort a víz idén a Kiskörei vízlépcsőhöz. A szemetet a Vízügyi igazgatóság több hónapos munkával meri, és szétválogatja szét – írja az Index.

Eddig sosem látott mennyiségű hulladékot sodort a víz a Kiskörei vízlépcsőhöz. A Vízügyi igazgatóság nem engedte, hogy a hulladék tovább ússzon: több hónapos munkával kimerik, és szétválogatják a hulladékot. A hulladék nemzetközinek mondható: van közte ukrán, román, szlovák, és magyar szemét is. Az Index újságírói a helyszínen nézték meg, kik és mivel szennyezik a Tiszát, mutatjuk a videót.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tisza

kisköre

hulladékkezelés

szemét