A szerelem örök: romantikus palackposta sodródott a Tiszán

HelloVidék   
  Megosztom
A szerelem örök: romantikus palackposta sodródott a Tiszán

Szerelmeslevelet tartalmazó palackot fogtak ki a Tiszából, ami mint kiderült, nem épp mai darab. A palacknak mit sem ártott az elmúlt kilenc év – írja a Ragazze.hu.

Az egyik kiszedett műanyag flakonban kedves üzenetre bukkantak a tiszai PET Kupa szemétszedő versenyének önkéntesei.

A palackposta a következő üzenetet rejtette:

Azt akarom, hogy Vitya csak engem szeressen. És holnap köszönjön nekem. Totar Miroszja. 2010 október.

Azt nem tudhatjuk, hogy teljesült-e a kívánság, de az egyértelműen kiderült, hogy a vízbe hajított PET palackon az elmúlt kilenc év semmiféle nyomot nem hagyott.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

palack

palackposta

szerelmes levél

környezetvédelem

tisza

romantika