Tatánál kenguru lepte meg a kerékpárosokat: videón a szökevény!

HelloVidék   
  Megosztom
Tatánál kenguru lepte meg a kerékpárosokat: videón a szökevény!

Varga Péter Tata környékén kerékpározott egy barátjával, amikor Naszály és Dunaalmás között, egy földúton a bozótból kiugrott eléjük egy kenguru, majd az út túloldalán villámgyorsan el is tűnt. Szerencsére az akciókamera is rögzítette a kis erszényest.

Amikor Péter otthon visszanézte a felvételt, teljesen ledöbbent. Szerinte biztosan fiatal példánnyal találkoztak, az állat nagyon soványnak tűnt - írja a Kemma.hu.

Érdekes egybeesés, hogy júniusban egy budai hotelből eltűnt két kölyök Bennett-kenguru, egy albínó hím és egy barna nőstény, a szálloda tulajdonosa pedig kizárta a szökés lehetőségét, és inkább lopásra gyanakodott.

A Bennett-kenguru az ausztrál régióban élő több mint hetven kengurufaj közül a közép-nagy termetűek közé tartozik, nyaka pedig vöröses árnyalatú. A kifejlett példányok testtömege 13 és 20 kiló között szokott lenni. Magyarországon ez a fajta a leggyakrabban tartott kenguru.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kenguru

bicikli

tata

állat

videó