Brutális jégeső söpörte el a kánikulát: tojásméretű jégdarabok pusztítottak

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális jégeső söpörte el a kánikulát: tojásméretű jégdarabok pusztítottak

Hatalmas vihar csapott le a borsodi térségben, melyet tojásméretű jégeső kísért – írja az Időkép.

Heves zivatarok csaptak le tegnap délután az Északi-középhegység térségére. A legerősebb viharok a Bükk felett alakultak ki, melyek aztán északkelet felé mozogva és szupercellává erősödve több borsodi településen is tojás nagyságú jégesővel pusztítottak.

Délután hatalmas jégeső volt a faluban palatetős házak tetejét szitává törte.

- írta Rencsisovszki Tamás Szödligetről.

A lehűlést a komoly jégeső hozta meg a következő borsodi településeken: Gesztely, Méra, Felsőzsolca, Onga, Felsőkelecsény, Sajószentpéter, Tornanádaska, Hernádkak. A viharban tojás méretű jégdarabok csapódtak a földbe, a képek itt tekinthetőek meg.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

jégeső

időjárás

eső

zivatar

kánikula