Brutális jégeső söpörte el a kánikulát: tojásméretű jégdarabok pusztítottak

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális jégeső söpörte el a kánikulát: tojásméretű jégdarabok pusztítottak

Hatalmas vihar csapott le a borsodi térségben, melyet tojásméretű jégeső kísért – írja az Időkép.

Heves zivatarok csaptak le tegnap délután az Északi-középhegység térségére. A legerősebb viharok a Bükk felett alakultak ki, melyek aztán északkelet felé mozogva és szupercellává erősödve több borsodi településen is tojás nagyságú jégesővel pusztítottak.

Délután hatalmas jégeső volt a faluban palatetős házak tetejét szitává törte.

- írta Rencsisovszki Tamás Szödligetről.

A lehűlést a komoly jégeső hozta meg a következő borsodi településeken: Gesztely, Méra, Felsőzsolca, Onga, Felsőkelecsény, Sajószentpéter, Tornanádaska, Hernádkak. A viharban tojás méretű jégdarabok csapódtak a földbe, a képek itt tekinthetőek meg.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

jégeső

időjárás

eső

zivatar

kánikula