Brutális jégeső söpörte el a kánikulát: tojásméretű jégdarabok pusztítottak

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális jégeső söpörte el a kánikulát: tojásméretű jégdarabok pusztítottak

Hatalmas vihar csapott le a borsodi térségben, melyet tojásméretű jégeső kísért – írja az Időkép.

Heves zivatarok csaptak le tegnap délután az Északi-középhegység térségére. A legerősebb viharok a Bükk felett alakultak ki, melyek aztán északkelet felé mozogva és szupercellává erősödve több borsodi településen is tojás nagyságú jégesővel pusztítottak.

Délután hatalmas jégeső volt a faluban palatetős házak tetejét szitává törte.

- írta Rencsisovszki Tamás Szödligetről.

A lehűlést a komoly jégeső hozta meg a következő borsodi településeken: Gesztely, Méra, Felsőzsolca, Onga, Felsőkelecsény, Sajószentpéter, Tornanádaska, Hernádkak. A viharban tojás méretű jégdarabok csapódtak a földbe, a képek itt tekinthetőek meg.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

jégeső

időjárás

eső

zivatar

kánikula