Ezekben a megyékben lesz pokoli az időjárás: brutális forróság és felhőszakadás jön

MTI   
  Megosztom
Ezekben a megyékben lesz pokoli az időjárás: brutális forróság és felhőszakadás jön

A hőség miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki csütörtökre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A veszélyjelzés szerint Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Veszprém megyére adták ki a hőség miatti elsőfokú figyelmeztetést. A leghidegebb órákban 13-21 Celsius-fok lesz. A maximumok 29 és 35 fok között alakulnak.

Azt írták: csütörtök délutántól elsősorban az Északi-középhegység környezetében, illetve a nyugati megyékben fordulhat elő helyenként zivatar. A zivatarokat átmeneti szélerősödés, intenzív csapadékhullás és esetleg kisebb szemű jég kísérheti.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

forróság

hőség

kánikula

meleg

figyelmeztetés

riasztás

hőségriadó

vészjelzés