Szünetel az ellátás Berettyóújfaluban: kiürítik a szülészeti és nőgyógyászati osztályt

hvg.hu   
  Megosztom
Szünetel az ellátás Berettyóújfaluban: kiürítik a szülészeti és nőgyógyászati osztályt

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati osztályának felújítása miatt a szülőszobát szerdán átköltöztetik a műtő ébredőjébe. Az újszülötteket, illetve az édesanyákat és az ellátásra szoruló nőgyógyászati betegeket egy kórterembe helyezik el, amíg nem végeznek a munkálatokkal - írja a HVG.

Ez azzal jár, hogy október 9-től előreláthatólag az év végéig a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály teljes egészét ki kell üríteni és új helyre kell költöztetni

- Dr. Muraközi Zoltán főigazgató.

Ahogy a portál írja, itt szükebb körülmények között látják el a betegeket, így biztonságukra való tekintettel a betegek érdekében a felújítás befejezéséig látogatási tilalom lesz érvényben a teljes Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon. Valamint az apás szülések sem lesznek engedélyezve ez idő alatt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

berettyóújfalu

szülés

szülészet

nőgyógyászat