Új támogatási program indul: viharkárokat enyhít az agrártárca

MTI   
  Megosztom
Új támogatási program indul: viharkárokat enyhít az agrártárca

Az elmúlt hónapok viharkárainak enyhítésére az Agrárminisztérium (AM) 600 millió forint keretösszeggel új támogatási programot dolgozott ki - közölte a tárca.

A vissza nem térítendő, úgynevezett csekély összegű támogatást a viharral érintett települések mezőgazdasági termelői igényelhetik a termelőeszközökben keletkezett károkra.

A támogatási kérelmet 2019. október 15. és 31. között lehet benyújtani a Magyar Államkincstárhoz. Hiánypótlás nincs, a kérelemhez mellékelni kell a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara csütörtökig kérelmezhető igazolását a viharkárról. Az AM a közlemény szerint több száz jelentkezőre számít.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

viharkár

támogatás

agrártárca