Szakállat növesztenek az abroncsgyár dolgozói: nemes cél mögé áll be a tatabányai cég

HelloVidék   
  Megosztom
Szakállat növesztenek az abroncsgyár dolgozói: nemes cél mögé áll be a tatabányai cég

Minden dolgozóját arra bíztatja a Bridgestone, hogy dobja el a borotváját és növessze meg arcszőrzetét novemberben. Az abroncsgyártó így igyekszik rávenni a több mint 1000 férfi dolgozóját, hogy vegyenek részt az egyik leggyakoribb daganatfajta, a prosztatarák szűrésén.

A november a prosztatarák elleni harc hónapja az egész világon. A megbetegedés a férfiakat érintő egyik leggyakoribb rákfajta: csak Magyarországon évente átlagosan 1500-an halnak bele a későn diagnosztizált kórba.

A Bridgestone éppen ezért idén novemberben is nagy hangsúlyt fektet a betegség elleni küzdelemre. A hónap során a vállalat összesen nyolc alkalommal biztosít lehetőséget a dolgozói számára, hogy ingyenes PSA szűrésen vehessenek részt. Ez a típusú szűrés azért is különleges, mert fájdalommentesen, mindössze egy csepp vérből kimutatható a megbetegedés.

Az abroncsgyár a már korábban nagy sikert aratott szakáll- és bajuszszépségversennyel igyekszik a férfi dolgozóit ösztönözni a vizsgálatokon való részvételre. A Bridgestone az esztétikus arcszőrzetekre is figyelmet fordít: november végén a környék legjobb borbélyai veszik kezelésbe a kampány végére rendezetlenné váló szakállakat.

Családbarát munkahelyként egyfajta kötelességünk, hogy az itt dolgozók egészségével törődjünk

- mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya ügyvezető igazgatója.

A mellrák elleni harc hónapja után most a férfi dolgozók kapják a főszerepet. A Movember során igyekszünk a lehető legtöbb dolgozónkat megszólítani, a szűrés fontosságát hangsúlyozni. Célunk, hogy a munkavállalóink számára magától értetődő legyen, hogy aktívan részt vesznek a megelőzésben és ennek eléréséhez a játék és humor eszközeit is használjuk

- tette hozzá.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tatabánya

abroncs

abroncsgyártó

november

szakáll

dolgozó

bridgestone