Brutális kutyakínzás Vácon: megverték és az aszfalton vonszolták végig a szerencsétlen állatot

24.hu   
  Megosztom
Brutális kutyakínzás Vácon: megverték és az aszfalton vonszolták végig a szerencsétlen állatot

A vasútállomás közelében egy férfi előbb nadrágszíjjal verte, ököllel ütötte, majd a járókelők szeme láttára maga után húzta a járdán az állatot. Többen számon kérték őt egy videóban a tette után - azt mondta, azért tette, mert a kutya "köcsög volt". Most nyomoz ellene a rendőrség.

Brutális állatkínzás történt Vácon, a vasútállomás közelében: egy férfi összevert egy kutyát. Az esetről egy felkavaró videót is közzétettek, amit térfigyelő kamera rögzített. Az látszik rajta, amint a férfi vonszolja a magatehetetlen, szerencsétlen állatot a járókelők szeme láttára. Előzőleg nadrágszíjjal verte, majd ököllel ütötte a fejét, utána pedig kikötötte egy élelmiszerbolt elé, írja a 24.hu.

Az esetről a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű csoport is posztolt Facebookon. Úgy tudják, a kutya nem az állatkínzó férfié volt, és mivel volt chipje, orvosi ellátás után visszakerült a gazdájához, akitől egy kapunyitás alkalmával szökött meg. A gazdája már egy ideje kereste. Azt állítják, az elkövetőt már kihallgatta a rendőrség, ezután elengedték.

A csoport egy olyan videót is közzétett a közösségi oldalon, amiben ahelyiek számon kérik tettéért a kutyakínzó férfit. A felvételen elhangzik, ahogy magyarázza: szerinte azért kellett bűnhődnie az állatnak, mert "köcsög volt", ezért "kézfejjel kapott az orrára, hogy megcsicskuljon".

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a Váci Rendőrkapitányság állatkínzás és más bűncselekmény miatt indított büntetőeljárást egy 38 éves férfi ellen. A nyomozás jelenleg folyamatban van.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

állatkínzás

vác

kutya

állat

bűnügy