Lángok csaptak fel a jászberényi üzemben, a tűzoltók nagy erőkkel oltották

HelloVidék   
  Megosztom
Lángok csaptak fel a jászberényi üzemben, a tűzoltók nagy erőkkel oltották

A helyszínre nem csak a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltókat, de a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos állományt is riasztották.

A jászberényi Necső telepen kigyulladt egy hungarocellt gyártó üzem csütörtök hajnalban, írja a Katasztrófavédelem. A tüzet a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók is oltották, rajtuk kívül a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltókat is riasztották. A lángok megfékezésén így közös erővel, több oldalról támadva dolgoztak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

A műanyag-feldolgozóban keletkezett tűz oltásának idejére a szomszédos üzemcsarnokból 36 dolgozót kísértek biztonságos helyre. Arról egyelőre nincs információ, mi okozhatta a tűzesetet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

jászberény

tűz

tűzoltók

tűzeset

tűzoltás

katasztrófavédelem

hellovidék