Lángok csaptak fel a jászberényi üzemben, a tűzoltók nagy erőkkel oltották

HelloVidék   
  Megosztom
Lángok csaptak fel a jászberényi üzemben, a tűzoltók nagy erőkkel oltották

A helyszínre nem csak a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltókat, de a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos állományt is riasztották.

A jászberényi Necső telepen kigyulladt egy hungarocellt gyártó üzem csütörtök hajnalban, írja a Katasztrófavédelem. A tüzet a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók is oltották, rajtuk kívül a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltókat is riasztották. A lángok megfékezésén így közös erővel, több oldalról támadva dolgoztak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

A műanyag-feldolgozóban keletkezett tűz oltásának idejére a szomszédos üzemcsarnokból 36 dolgozót kísértek biztonságos helyre. Arról egyelőre nincs információ, mi okozhatta a tűzesetet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

jászberény

tűz

tűzoltók

tűzeset

tűzoltás

katasztrófavédelem

hellovidék