Lángok csaptak fel a jászberényi üzemben, a tűzoltók nagy erőkkel oltották

HelloVidék   
  Megosztom
Lángok csaptak fel a jászberényi üzemben, a tűzoltók nagy erőkkel oltották

A helyszínre nem csak a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltókat, de a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos állományt is riasztották.

A jászberényi Necső telepen kigyulladt egy hungarocellt gyártó üzem csütörtök hajnalban, írja a Katasztrófavédelem. A tüzet a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók is oltották, rajtuk kívül a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltókat is riasztották. A lángok megfékezésén így közös erővel, több oldalról támadva dolgoztak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

A műanyag-feldolgozóban keletkezett tűz oltásának idejére a szomszédos üzemcsarnokból 36 dolgozót kísértek biztonságos helyre. Arról egyelőre nincs információ, mi okozhatta a tűzesetet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

jászberény

tűz

tűzoltók

tűzeset

tűzoltás

katasztrófavédelem

hellovidék