Veszélyes termék az IKEÁBAN: ha ilyen bögréd van, vidd vissza az áruházba

HelloVidék   
  Megosztom
Veszélyes termék az IKEÁBAN: ha ilyen bögréd van, vidd vissza az áruházba

Az IKEA visszahívja a TROGLIGTVIS utazóbögréket, mivel nem felelnek meg a hatályos szabványoknak az IKEA legutóbbi teszteredményei alapján.

Komolyan véve a termékbiztonságot, az IKEA minden terméktípusát folyamatosan teszteli, hogy megfeleljenek a hatályos szabványoknak, törvényi előírásoknak és a vállalat szigorú előírásainak. Nemrégiben olyan teszteredményeket kapott a vállalat, melyek szerint a TROLIGTVIS utazópohár DBP (dibutil-ftalát) kibocsátási szintje meghaladhatja az előírt határértékeket. A vizsgálat megállapította, hogy azok az utazópoharak érintettek, amelyeken „Made in India” felirat szerepel, ezért a cég arra kéri a vásárlókat, hogy szüntessék be az említett poharak használatát és vigyék vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapják a termék teljes vételárát.

A visszavételhez nem szükséges a vásárlást igazoló blokk vagy nyugta bemutatása. További információk elérhetők az IKEA.hu weboldalon vagy az információs vonalon: +36 1 460 31 60

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

ikea

termék

termékvisszahívás

figyelmeztetés

bögre