Veszélyes termék az IKEÁBAN: ha ilyen bögréd van, vidd vissza az áruházba

HelloVidék   
  Megosztom
Veszélyes termék az IKEÁBAN: ha ilyen bögréd van, vidd vissza az áruházba

Az IKEA visszahívja a TROGLIGTVIS utazóbögréket, mivel nem felelnek meg a hatályos szabványoknak az IKEA legutóbbi teszteredményei alapján.

Komolyan véve a termékbiztonságot, az IKEA minden terméktípusát folyamatosan teszteli, hogy megfeleljenek a hatályos szabványoknak, törvényi előírásoknak és a vállalat szigorú előírásainak. Nemrégiben olyan teszteredményeket kapott a vállalat, melyek szerint a TROLIGTVIS utazópohár DBP (dibutil-ftalát) kibocsátási szintje meghaladhatja az előírt határértékeket. A vizsgálat megállapította, hogy azok az utazópoharak érintettek, amelyeken „Made in India” felirat szerepel, ezért a cég arra kéri a vásárlókat, hogy szüntessék be az említett poharak használatát és vigyék vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapják a termék teljes vételárát.

A visszavételhez nem szükséges a vásárlást igazoló blokk vagy nyugta bemutatása. További információk elérhetők az IKEA.hu weboldalon vagy az információs vonalon: +36 1 460 31 60

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

ikea

termék

termékvisszahívás

figyelmeztetés

bögre