Fokozódik az influenza helyzet: holnaptól Miskolcon is látogatási tilalmat rendeltek el

MTI   
  Megosztom
Fokozódik az influenza helyzet: holnaptól Miskolcon is látogatási tilalmat rendeltek el

Látogatási tilalmat rendeltek el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórházban és tagintézményeiben a szaporodó influenzaszerű megbetegedések miatt.

Az országos influenzajárvány-helyzet és az influenzaszerű megbetegedések megyei halmozódása miatt, megelőző intézkedésként lép életbe látogatási tilalom a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, valamint valamennyi tagintézményében.

A miskolci megyei kórház tagintézménye a központi kórház mellett Miskolcon, a Semmelweis, a Szent Ferenc és a Diósgyőri Kórház, valamint a szikszói kórház és a mezőkövesdi rehabilitációs központ.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

influenza

járvány

betegség

látogatási tilalom

kórház

egészségügy

miskolc