Maradj otthon! Kampányt indít a Portfolio Csoport

HelloVidék   
  Megosztom
Maradj otthon! Kampányt indít a Portfolio Csoport

2020. március közepén nem túlzás kijelenteni, hogy a koronavírus globálisan a legnagyobb hatású eseménye a 2001 szeptemberét követő korszaknak. A veszély valódibb, mint valaha gondoltuk volna, ellenszer egyelőre nincs.

A helyzet súlyos: egész Európában megállt a gazdasági növekedés, olyan meghatározó iparágak állnak a csőd szélén, mint a légi közlekedés vagy a turizmus, leálltak a nagy autógyárak, a részvényindexek mélyrepülésben vannak, a forint árfolyama rekordalacsony szintre zuhant, és valós veszély, hogy Magyarországon is több tízezren veszítik el munkahelyeiket.

Szerkesztőségünk és teljes cégcsoportunk március 13-a óta home office-ban dolgozik. A Portfolio Csoport hírportáljait, így a Portfoliót, a HelloVidéket, a Pénzcentrumot és az agrárszektor.hu-t a nappalinkból vagy a konyhánkból szerkesztjük. A folyamatos otthonlét embert próbáló feladat, sokunknak hiányzik a pezsgő céges, szerkesztőségi élet, de most ezt kell csinálni.

Bár esetünkben könnyűnek tűnik az otthonról dolgozás, ez nem feltétlenül van így minden munkakörben. Mi korábban is voltunk néha home office-ban, de egy-egy ember egy-két napos otthonról dolgozása nem mérhető össze azzal, amikor mindenki otthon van.

A senior korosztály a legveszélyeztetettebb, de fontos kiemelni, hogy a koronavírus egyáltalán nem csak az időseket fenyegeti: a globális példa azt mutatja, hogy 20-30 évesek is fekszenek a kórházakban. A Portfolio Csoport 21 éve működik, kollégáink közül sokan 15-20 éve dolgoznak együtt.

Mi is egymást erősítjük, töretlenül hiszünk az összefogásban, a tudatosságban, és hiszünk abban, hogy hamarosan véget ér ez, a mindannyiunk számára embert próbáló időszak is. A nap 24 órájában dolgozunk, híroldalaink természetesen folyamatosan beszámolnak a legfrissebb fejleményekről és a gazdasági, pénzügyi hatásokról: a küldetésünk az, hogy folyamatosan, a lehető legalaposabban tájékoztassuk olvasóinkat.

Köszönjük, hogy most is minket olvastok, és kérjük, maradjatok otthon!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kampány

maradj otthon

stay home

koronavírus

koronavírus-járvány