A koronavírusról üzent a bükki füvesember: érdemes megfogadni a tanácsát

HelloVidék   
  Megosztom
A koronavírusról üzent a bükki füvesember: érdemes megfogadni a tanácsát

Szabó Gyuri bácsi is megfogadja az ajánlásokat és otthon tartózkodik. Ugyan nem ismer olyan gyógynövényt, ami erre a vírusra hatásos lenne, de azt elmondja, hogyan tartsuk karban az immunrendszerünket.

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember üzent az időseknek és azt is elmondta, milyen gyógyteákat fogyasszanak, hogy erősítsék a védekezőképességüket.

– ezt üzeni mindannyiunknak.

Sajnos nem ismerek olyan gyógynövényt, ami erre a vírusra hatásos lenne. Az egyetlen, amit tehetünk, hogy karban tartjuk az immunrendszerünket. Erre a legkiválóbb a kakukkfű, szurokfű, az orbáncfű vagy a fürtös menta teája. Ezeket naponta igyuk, hogy a védekezőképességünket erősítsük

– javasolja a népgyógyászat bevált módszereit Gyuri bácsi, és hozzáteszi, hogy a kialakult betegségre is jók ezek a teák, így könnyebben le tudja győzni a kórt a szervezetünk.

Gyuri bácsi maga is megfogadja az ajánlásokat és otthon tartózkodik.

Be vagyok zárkózva a lakásba, néha ugyan kimegyek a kertembe vagy elsétálok a földemig, de ott egyedül vagyok, nem érintkezem senkivel

- mondja.

Arra a kérdésre, hogy hogy viseli a karantént, és mivel tölti az időt, azt válaszolja, hogy nem viseli meg a bezártság, hiszen egyébként is sokat van otthon, és most van ideje az embernek olvasni, tanulni. "Figyelem a híreket is, sokan keresnek telefonon, gyorsan eltelik a napom” – mondja. S hogy mi a legrosszabb a karanténban? Gyuri bácsi így felel: „Hát az, hogy nem tudok emberek közé menni és személyes tanácsadást tartani."

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bükki füvesember

gyuri bácsi

szabó gyuri bácsi

gyógynövények

koronavírus

koronavírus-járvány