Osztályokat zártak le: a tatabányai kórházban is felbukkant a koronavírus

HelloVidék   
  Megosztom
Osztályokat zártak le: a tatabányai kórházban is felbukkant a koronavírus

A Szent Borbála Kórház két osztályán felbukkanó fertőződés 27 kórházi munkatársat érintett. Az eddigi tesztek mindenkinél negatív eredményt mutattak - írja a kemma.hu.

Ahogy a portál beszámolt róla, a Szent Borbála Kórházban a sorozatos megbetegedések miatt a nefrológiai és a gasztroenterológiai osztályból úgynevezett mátrix osztályt hoztak létre. Mint írták, a két osztály nem az intézmény koronás épületében van egyébként.

A nefrológiai, vagyis vese, valamint a gasztroenterológiai osztályon felbukkant koronavírus-fertőzés miatt gyorstesztelték az összes ott kezelt beteget és a dolgozókat

- mondta Balogh Márta, a kórház sajtóreferense.

A megbetegedés huszonhét kórházi munkatárs érintett, a tesztek viszont eddig mindenkinek negatív lett. Csupán egy esetben bizonytalan az eredmény. Ahogy ilyenkor elrendelik, az érintett személyzet a szükséges időtartamig nem vesz részt a gyógyításban. A nefrológiai osztály jelenleg le van zárva és fertőtlenítik. Vannak olyan betegek, akik átkerültek a covidos részlegre, míg a tünetmenteseket megfigyelik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

tatabánya

kórház