Szigorú szabályok az egészségügyben: csak így mehetünk orvoshoz ezentúl

MTI   
  Megosztom
Szigorú szabályok az egészségügyben: csak így mehetünk orvoshoz ezentúl

Az elmúlt hetekben az interneten keresztül tartotta a kapcsolatot az orvos es a beteg. Sok esetben kényelmesebb, egyszerűbb volt például a receptkérés.

Újra lehet menni háziorvoshoz vagy fogászatra és nyitnak a magánrendelők is; szabály a telefonos időpontkérés, a betegek utáni fertőtlenítés és az is, hogy

- hangzott el hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Az elmúlt hetekben az interneten keresztül tartotta a kapcsolatot az orvos es a beteg. Sok esetben kényelmesebb, egyszerűbb volt például a receptkérés. Ezzel kapcsolatban Knoll Zsolt, az Emineo Magánkórház orvosigazgatója azt mondta, a járványhelyzet miatt elindult fejlesztések nagyszerűek.

A legjobb lehetőség a fejlesztés további használatára a magánorvosi és családorvosi rendelőknél mutatkozik - fűzte hozzá, megjegyezve hogy az online konzultációk az egészségügyi felhőbe is menthetők.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

egészségügy

magánegészségügy

háziorvos

fogászat