Szigorú szabályok az egészségügyben: csak így mehetünk orvoshoz ezentúl

MTI   
  Megosztom
Szigorú szabályok az egészségügyben: csak így mehetünk orvoshoz ezentúl

Az elmúlt hetekben az interneten keresztül tartotta a kapcsolatot az orvos es a beteg. Sok esetben kényelmesebb, egyszerűbb volt például a receptkérés.

Újra lehet menni háziorvoshoz vagy fogászatra és nyitnak a magánrendelők is; szabály a telefonos időpontkérés, a betegek utáni fertőtlenítés és az is, hogy

- hangzott el hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Az elmúlt hetekben az interneten keresztül tartotta a kapcsolatot az orvos es a beteg. Sok esetben kényelmesebb, egyszerűbb volt például a receptkérés. Ezzel kapcsolatban Knoll Zsolt, az Emineo Magánkórház orvosigazgatója azt mondta, a járványhelyzet miatt elindult fejlesztések nagyszerűek.

A legjobb lehetőség a fejlesztés további használatára a magánorvosi és családorvosi rendelőknél mutatkozik - fűzte hozzá, megjegyezve hogy az online konzultációk az egészségügyi felhőbe is menthetők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

egészségügy

magánegészségügy

háziorvos

fogászat