Távol Budapesttől, itt kereste a lelki békét halála előtt fél évvel Benedek Tibor

HelloVidék   
  Megosztom
Távol Budapesttől, itt kereste a lelki békét halála előtt fél évvel Benedek Tibor

Erdélyben, a Hargita alján kereste fél évvel halála előtt rég elhunyt rokonait, és a lelki békéjét Benedek Tibor vízipólós legenda. Vendéglátója azt is elárulta, miről beszélgettek.

Egyedül, Erdélyben, a Hargita alján, Székelyvarság határán kereste elhunyt rokonait, és a belső békét halála előtt fél évvel Benedek Tibor. Az RTL Fókusz című műsorában vendéglátója, Varga Péter Ákos elmondta, "egy közös vízilabdás barátunk javasolta, hogy keressen meg, segítek felkutatni a családja székely vonalát. Itt nincsenek szomszédok, csak állatok, természet, csend." Hozzátette:

Tibor már beteg volt, itt megnyugvást kapott. Szenvedő embernek ismertem meg, harcot vívott. Ezt meglátom, három évig voltam a feleségem mellett a kórházban, eltemettem őt és a fiamat is. Minden harc megerősít. Ilyen dolgokról beszélgettünk, de arról nem, hogy mi az ő betegsége.

A férfi szerette volna bemutatni vendégét az ott élőknek, de Benedek Tibor kérte, hogy ne verjék nagydobra az ottlétét, pihenni szeretne, egyedül lenni. "Az ő harca volt, magába akart vonulni. Hiszünk Istenben, nem véletlenül volt ő itt fent a hegyekben. Neki ez a közel két hét nagyon kellett, biztosan hasznára vált. Nagyon sajnálom, hogy nincs már közöttünk, remélem, a lelke jó helyre került!" – mondta Varga Péter Ákos,aki Facebook-oldalán is beszámolt a látogatásról:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hargita

erdély

benedek tibor