Távol Budapesttől, itt kereste a lelki békét halála előtt fél évvel Benedek Tibor

HelloVidék   
  Megosztom
Távol Budapesttől, itt kereste a lelki békét halála előtt fél évvel Benedek Tibor

Erdélyben, a Hargita alján kereste fél évvel halála előtt rég elhunyt rokonait, és a lelki békéjét Benedek Tibor vízipólós legenda. Vendéglátója azt is elárulta, miről beszélgettek.

Egyedül, Erdélyben, a Hargita alján, Székelyvarság határán kereste elhunyt rokonait, és a belső békét halála előtt fél évvel Benedek Tibor. Az RTL Fókusz című műsorában vendéglátója, Varga Péter Ákos elmondta, "egy közös vízilabdás barátunk javasolta, hogy keressen meg, segítek felkutatni a családja székely vonalát. Itt nincsenek szomszédok, csak állatok, természet, csend." Hozzátette:

Tibor már beteg volt, itt megnyugvást kapott. Szenvedő embernek ismertem meg, harcot vívott. Ezt meglátom, három évig voltam a feleségem mellett a kórházban, eltemettem őt és a fiamat is. Minden harc megerősít. Ilyen dolgokról beszélgettünk, de arról nem, hogy mi az ő betegsége.

A férfi szerette volna bemutatni vendégét az ott élőknek, de Benedek Tibor kérte, hogy ne verjék nagydobra az ottlétét, pihenni szeretne, egyedül lenni. "Az ő harca volt, magába akart vonulni. Hiszünk Istenben, nem véletlenül volt ő itt fent a hegyekben. Neki ez a közel két hét nagyon kellett, biztosan hasznára vált. Nagyon sajnálom, hogy nincs már közöttünk, remélem, a lelke jó helyre került!" – mondta Varga Péter Ákos,aki Facebook-oldalán is beszámolt a látogatásról:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hargita

erdély

benedek tibor