Alsóörsön nem maradsz fesztivál nélkül: ötnapos sörünnep veszi kezdetét

MTI   
  Megosztom
Alsóörsön nem maradsz fesztivál nélkül: ötnapos sörünnep veszi kezdetét

A Serfőző csapata ezúttal sem hagyja sörkülönlegességek és fesztiválételek nélkül Alsóörs nyaralóit, július 8. és 12. között kis- és nagyüzemi főzdék tolmácsolásában több mint 100 féle sörrel készülnek a móló melletti Sirály Parkban.

Bár a Serfőző már hatodik alkalommal hív koccintásra Balaton legkedveltebb üdülőhelyén, idén a megszokott formától kicsit eltérnek a szervezők. A zenés-táncos mulatságok helyett még nagyobb szerepet kapnak a különleges habzó italok és a szaftos gasztroélmények.

Az ötnapos sörünnep során a látogatóknak lehetősége lesz nemzetközi vizekre evezni, ebben többek között magyar, cseh, belga, angol és német főzetek sietnek segítségükre. Felsorakoznak például a Bernard világos, barna és vörös főzetei, a debütáló világos Guinness, savanyú kisüzemi különlegességek és közkedvelt nagyüzemi italok, így a kesernyésebb ízvilág kedvelői és a gyümölcsös sörök rabjai egyaránt megtalálják számításukat július második hétvégéjén.

A hűsítő italok mellett sörkorcsolyák garmadával is találkozhatunk:

Természetesen, a szervezők a fentebbi programokat az elmúlt hónapok veszélyhelyzetének fényében prezentálják, így az egészségügyi előírásokat szem előtt tartva és betartatva várják a látogatókat egymástól legalább másfél méterre elhelyezett asztalokkal és folyamatos kézfertőtlenítési lehetőséggel.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sör

sörfajták

sörfesztivál

sörünnep

alsóörs