Koronavírus: lélegeztetőgépre került egy mátészalkai orvos

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: lélegeztetőgépre került egy mátészalkai orvos

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy lélegeztetőgépen van egy koronavírussal fertőzött orvos, aki a mátészalkai kórházban dolgozik - írta meg az egeszsegkalauz.hu.

Mint írják, a kórház adott tájékoztatást arról, hogy két orvos kapta el a vírust, így emiatt a bőrgyógyászati szakrendelés átmenetileg szünetel.

Továbbá, Berettyóújfalu polgármestere közölte, hogy ott is koronavírusos lett a helyi kórház egyik orvosa.

Két gólyatábort is be kellett zárni, miután a Pécsi Tudományegyetem és a Szent István Egyetem Budai Campusának rendezvényén is találtak fertőzött diákot.

Július közepén egyértelműen megtört az aktív koronavírus fertőzöttek számának csökkenése Magyarországon, majd ütemesen nőni kezdett a vírust a szervezetükben hordozók száma, de nem nőtt a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma, és lélegeztetőgépre sem szorulnak többen

- közölte a portál.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

koronavírus

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

beteg

orvos

mátészalka

szabolcs-szatmár-bereg megye