Koronavírus: lélegeztetőgépre került egy mátészalkai orvos

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: lélegeztetőgépre került egy mátészalkai orvos

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy lélegeztetőgépen van egy koronavírussal fertőzött orvos, aki a mátészalkai kórházban dolgozik - írta meg az egeszsegkalauz.hu.

Mint írják, a kórház adott tájékoztatást arról, hogy két orvos kapta el a vírust, így emiatt a bőrgyógyászati szakrendelés átmenetileg szünetel.

Továbbá, Berettyóújfalu polgármestere közölte, hogy ott is koronavírusos lett a helyi kórház egyik orvosa.

Két gólyatábort is be kellett zárni, miután a Pécsi Tudományegyetem és a Szent István Egyetem Budai Campusának rendezvényén is találtak fertőzött diákot.

Július közepén egyértelműen megtört az aktív koronavírus fertőzöttek számának csökkenése Magyarországon, majd ütemesen nőni kezdett a vírust a szervezetükben hordozók száma, de nem nőtt a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma, és lélegeztetőgépre sem szorulnak többen

- közölte a portál.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

koronavírus

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

beteg

orvos

mátészalka

szabolcs-szatmár-bereg megye