Koronavírus: ebbe a kórházba szállítják Miskolcról a fertőzötteket

hvg.hu   
  Megosztom
Koronavírus: ebbe a kórházba szállítják Miskolcról a fertőzötteket

Minden borsodi beteget Egerbe szállítanak egy ideig, ugyanis megtelt a járványkórház - számolt be róla a HVG.

Ahogy arról a portál beszámolt, a 444 információi szerint leállították a betegfelvételt Miskolcon, így aki oda kerülne koronavírus-fertőzéssel, azt most egy egri kórházba szállítják. Ahogy arról beszámoltunk, a miskolci járványkórház ágyainak nagyjából 80 százaléka telt meg, ezért kellett bevonni az egri Markhot Ferenc Kórházat.

Annak érdekében, hogy Miskolcon a speciális ellátást igénylő, koronavírussal fertőzött betegek ellátását el tudják végezni (pl. dialízisre váró betegek, COVID-pozitív műtétre váró betegek, egyéb speciális invazív beavatkozások) ilyen jellegű ellátást nem igénylő, koronavírus megbetegedésben szenvedő páciensek ellátását a másodvonalban kijelölt intézmény, jelenleg az egri Markhot Ferenc Kórház veszi át ideiglenesen. Ahogy Miskolcon a betegek gyógyulnak, úgy ismét fogad új fertőzötteket

- közölze az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-fertőzés

koronavírus-járvány

miskolc

eger

kórház

járványkórház