Melegedősátrat állítottak a vidéki kórház elé: itt várakozhatnak a vizsgálatra érkező betegek

HelloVidék   
  Megosztom
Melegedősátrat állítottak a vidéki kórház elé: itt várakozhatnak a vizsgálatra érkező betegek

A várpalotai önkormányzat kérésére egy melegedősátrat állítottak fel az elmúlt héten a Szent Donát Kórház előtt az MH Bakony Harckiképző Központ katonái, hogy a hűvös, késő őszi időben ne a szabad ég alatt várakozzanak a vizsgálatra érkező betegek - számolt be róla a veol.hu.

Ahogy arról a lap beszámolt, egy 16 négyzetméteres katonai melegedősátrat állított fel a Bakony Harckiképző Központ állománya a Szent Donát Kórház főbejárata előtt az elmúlt héten. Mint írják, a katonai szervezetet a várpalotai önkormányzat kereste fel az ötlettel, hogy az egyre téliesebbre forduló időjárásban védelmet nyújtsanak az egészségügyi intézmény előtt várakozók számára. Az ellátásra szorulók a szabályok betartásával és a járvány elleni védekezés előírásai szerint tartózkodhatnak a kialakított váróban.

Az MH Bakony Harckiképző Központ állománya örömmel tett eleget a kérésnek, lehetőségeihez mérten a továbbiakban is segíti a partnerszervezeteket és a lakosságot. A jelenleg telepített sátor használata során kialakuló tapasztalatok és a járványhelyzet alapján a kórház vezetősége dönt majd arról, hogy igényt tart-e további sátor elhelyezésére

- számolt be a portálnak Oszlánszki Béla ezredes, a harckiképző központ központparancsnoka.

Ugyan időpontra hívják a betegeket a különböző vizsgálatokra, ám ettől függetlenül előfordulhatnak csúszások. Mivel a járványhelyzet miatt a kórház váróhelyiségében egyszerre csak meghatározott számú ember tartózkodhat, ezért a melegedősátor nagy segítséget jelent nekik

- mondta a Szent Donát Kórház részéről Bajkóné Tóth Erzsébet ápolási igazgató.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

várpalota

melegedősátor

sátor

kórház

katonák

betegek

várakozás