Összefogtak Hajdú-Bihar megyében: közel 100 önkéntes jelentkezett a Magyar Vöröskeresztnél

HelloVidék   
  Megosztom
Összefogtak Hajdú-Bihar megyében: közel 100 önkéntes jelentkezett a Magyar Vöröskeresztnél

Közel 100 önkéntes jelentkezett néhány nap alatt a Magyar Vöröskereszt megyei szervezeténél, hogy diszpécserként segítse a járványhelyzetben megterhelt Mentőszolgálatot Hajdú-Bihar megyében - írja közleményében a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete.

Óriási segítség ez most, köszönet az önkénteseknek és az ügy segítőinek

- írja a közleményben Piros Éva, a szervezet kommunikációs referense.

Mint írják, az önkéntesek segítenek a Országos Mentőszolgálat megyei szervezetének állomásán, diszpécserként tájékoztatják a mentők érkezéséről a Covid-19 tesztelésre otthonukban várakozókat.

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a napokban kért segítséget a megye lakóitól, jelezve, hogy a Mentőszolgálatnak minden emberi erőforrását be kell vetnie a járvány elleni küzdelemben. Közel 100-an jelentkeztek néhány nap alatt áldozatkész segítő szándékkal a nehéz helyzetben. Hetekre megoldódott a feladat ellátása, a jelentkezőket ezután készenlétre regisztrálják a diszpécserszolgálathoz vagy egyéb biztonságosan végezhető járványügyi feladathoz.

A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete és az Országos Mentőszolgálat megyei szervezete köszöni minden jelentkezőnek és az ügy segítőinek: a megyei és debreceni média képviselőinek a gyors és hatékony segítséget ebben a nehéz helyzetben

- olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

magyar vöröskereszt

hajdú-bihar-megye

önkéntes

önkéntes munka

önkéntesség