Kiderült: ez a hangulatos vidéki kisváros lett az év turisztikai települése

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült: ez a hangulatos vidéki kisváros lett az év turisztikai települése

Hiába a világjárvány, ez élet a turizmusban sem állt le teljesen. Hévízi siker született az Év szállása online díjátadón. Nem hiába ez az egyik legkedveltebb gyógyhelyünk.

A zalai megyei kisváros, Hévíz lett az Év Turisztikai települése, a Hotel Európa Fit és az Ensana Thermal Hévíz pedig a fődíjat nyerte el.

Talán soha nem volt még ilyen fontos felhívni a figyelmet a szakma újítóira, jeles képviselőire, mint ebben a küzdelmes évben

– vezette fel Szigetvári József, a Szallas.hu Csoport vezérigazgatója az eredményhirdetést.

Magyarország legnagyobb online szállás-közvetítő portálja már nyolcadik alkalommal ismerte el az év kiemelkedő turisztikai teljesítményeit, a szakmai zsűri véleménye mellett, másfél millió vendég-értékelést figyelembe véve.

Az Év Szállása 2020 fődíjat tehát a Hotel Európa fit Hévíz**** kapta. A további díjazottak:

  • Szakmai kategóriában, a 70 szobaszám feletti 4-5 csillagos hotelek között
  • 1. helyezett az Ensana Thermal Hévíz****
  • 2. helyezett a Hotel Európa fit Hévíz****
  • Az Év Turisztikai Települése
  • 1. helyezett Hévíz

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyógyfürdő

hévíz

hévízi-csatorna

hévízi-tó