Végzetes hibát követsz el, ha vízi madarakat etetsz: csúnya következményei lesznek

HelloVidék   
  Megosztom
Végzetes hibát követsz el, ha vízi madarakat etetsz: csúnya következményei lesznek

A vízi madarak etetésére rengetegen éreznek késztetést télen-nyáron egyaránt. A Budakeszi Vadaspark most arra hívja fel a figyelmet, mennyire ártalmas ez valójában.

Facebook-posztban hívta fel a figyelmet a Budakeszi Vadaspark arra, hogy miért nagyon káros a vízi madarak etetése, amire rengetegen éreznek késztetést télen-nyáron egyaránt.

...a hosszú ideig tartó kenyérdiéta miatt megbetegszünk, a könnyen megszerezhető falatok miatt pedig hamar összebalhézunk egymással, ami sokszor madárbalesetekhez vezet. Emellett nem tanuljuk meg, hogyan legyünk önállóak, ami veszélybe sodorja fajaink fennmaradását is

- írják a bejegyzésben. Azt is hozzáteszik, hogy a vízi madarak fő tápláléka a fű és egyéb lágyszárú növények, amik egész évben rendelkezésükre állnak a vízpartokon.

#télimadárvédelem #vízimadarak
❌Kérlek, NE etess minket!❌
- - - - - - - - -?? - - - - - - - - -
⚠️Tudtad, hogy a...

Közzétette: Budakeszi Vadaspark2021. január 10., vasárnap

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vízi madarak

etetés

budakeszi vadaspark

tél