Nemcsak a járványra fütyültek ebben a presszóban: illegális játéktermet kapcsoltak le Zalában

HelloVidék   
  Megosztom
Nemcsak a járványra fütyültek ebben a presszóban: illegális játéktermet kapcsoltak le Zalában

Még január 28-án a zalai nyomozók az adóhivatal munkatársaival közösen jelentek meg egy zalaegerszegi presszóban, mert gyanú merült fel arra, hogy ott egy elkülönített helyiségében – hatósági engedély nélkül – játékterem üzemel - írja a Police.hu.

A gyanú beigazolódott. Az egyenruhások több helyszínen is kutatást végeztek, és lefoglaltak többek között számítógépeket, játékgépeket, külső lemezt, merevlemezeket, fegyvereket és közel 3 millió forint készpénzt.

A rendőrök elfogtak és előállítottak egy 48 éves zalaegerszegi lakost, akit tiltott szerencsejáték szervezésének bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak.

Címlapkép és fotók forrása: Police.hu

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

kijárási korlátozás

játékterem