Nemcsak a járványra fütyültek ebben a presszóban: illegális játéktermet kapcsoltak le Zalában

HelloVidék   
  Megosztom
Nemcsak a járványra fütyültek ebben a presszóban: illegális játéktermet kapcsoltak le Zalában

Még január 28-án a zalai nyomozók az adóhivatal munkatársaival közösen jelentek meg egy zalaegerszegi presszóban, mert gyanú merült fel arra, hogy ott egy elkülönített helyiségében – hatósági engedély nélkül – játékterem üzemel - írja a Police.hu.

A gyanú beigazolódott. Az egyenruhások több helyszínen is kutatást végeztek, és lefoglaltak többek között számítógépeket, játékgépeket, külső lemezt, merevlemezeket, fegyvereket és közel 3 millió forint készpénzt.

A rendőrök elfogtak és előállítottak egy 48 éves zalaegerszegi lakost, akit tiltott szerencsejáték szervezésének bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak.

Címlapkép és fotók forrása: Police.hu

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

kijárási korlátozás

játékterem