Koronavírus: három csoportot bezártak egy hódmezővásárhelyi óvodában betegség miatt

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: három csoportot bezártak egy hódmezővásárhelyi óvodában betegség miatt

Beoltottak Pusztaszeren is hat idős beteget, Hódmezővásárhelyen pedig jelenleg 73-an vannak hatósági karanténban. Szintén vásárhelyi hír, hogy a Pál utcai óvodában három csoportot bezártak egy dolgozó megbetegedése miatt. Az ezt megelőző időszakban több gyerek családjában jelezték a fertőzöttséget - írja a delmagyar.hu.

Hódmezővásárhelyen jelenleg 73-an vannak hatósági karanténban, közülük mindenki rendben betartotta a szabályokat

- közölte hétfőn heti szokásos ülése után a helyi Operatív Stáb. Ahogy a portál írja, arról is beszámoltak, hogy a kijárási tilalmat viszont többen megszegték, tíz helyszíni bírságot szabtak ki és három feljelentést tettek emiatt.

Hozzátették, a helyi, Pál utcai óvodában három csoportot bezártak, egy dolgozó megbetegedése miatt. Mint írták, az ezt megelőző időszakban több gyerek családjában jelezték a fertőzöttséget.
A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ azt közölte, hogy négy dolgozó és három diák érintett a tankerület iskoláiban, ezért két osztályban oktattak digitálisan az elmúlt időszakban.

A többi önkormányzati intézményben nincs gond, a hajléktalanszállóra visszakerült gyógyultan az az egy ember aki a kórházban kapta el a fertőzést. Mester János háziorvos arról számolt be, hogy az alapellátásban is csökkent a fertőzöttek száma

- számolt be róla a lap.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

hódmezővásárhely

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

óvoda

dolgozók

megbetegedés