Nem fog már színpadra állni: így érzi magát most Törőcsik Mari

HelloVidék   
  Megosztom
Nem fog már színpadra állni: így érzi magát most Törőcsik Mari

Aggasztó hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról, többen úgy tudták, elkapta a koronavírust a Nemzet Színésze. Szerencsére gyorsan kiderült, hogy ez nem igaz! A HOT! utánajárt annak, hogy érzi magát jelenleg a színészlegenda, történt-e bármi változás az állapotában.

Nem jár már be a szombathelyi kórházba Törőcsik Mari, ugyanis a járványhelyzet miatt mellőzik a legtöbb olyan kezelést és beavatkozást, amelyek nem életbe vágóan fontosak – írja a Hot! magazin.

A Nemzet Színésze, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő állapotáról fogadott unokája, Járai Máté nyilatkozott a lapnak. Elmondta, hogy a 85 éves színésznő szellemileg friss, azonban már nehezen tudja magát kifejezni. A nap nagy részében ágyban fekszik, vagy üldögél a tévé előtt.

Nem fog már színpadra állni, de úgy gondolom, hogy ezt a gondolatot már ő is elengedte

– közölte Járai Máté.

A színművésznőre egész nap szakképzett ápoló vigyáz, így a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát, és olyan ellátásban részesül, amilyenre szüksége van. Még elmesélte a színész, hogy a színésznőt féltve óvják, ezért minden idejét a velemi otthonában tölti, ki sem lép a kapun.

Bodrogi Gyula, Törőcsik Mari korábbi férje a Ripostnak azt nyilatkozta, hogy pár napja beszéltek egymással telefonon, és alig várják, hogy újra megölelhessék egymást. De addig is telefonon tartják a kapcsolatot, ami mindkettőjük számára megnyugtató.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

törőcsik mari

nemzet színésze

bodrogi gyula

színház