Nem fog már színpadra állni: így érzi magát most Törőcsik Mari

HelloVidék   
  Megosztom
Nem fog már színpadra állni: így érzi magát most Törőcsik Mari

Aggasztó hírek érkeztek Törőcsik Mari állapotáról, többen úgy tudták, elkapta a koronavírust a Nemzet Színésze. Szerencsére gyorsan kiderült, hogy ez nem igaz! A HOT! utánajárt annak, hogy érzi magát jelenleg a színészlegenda, történt-e bármi változás az állapotában.

Nem jár már be a szombathelyi kórházba Törőcsik Mari, ugyanis a járványhelyzet miatt mellőzik a legtöbb olyan kezelést és beavatkozást, amelyek nem életbe vágóan fontosak – írja a Hot! magazin.

A Nemzet Színésze, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő állapotáról fogadott unokája, Járai Máté nyilatkozott a lapnak. Elmondta, hogy a 85 éves színésznő szellemileg friss, azonban már nehezen tudja magát kifejezni. A nap nagy részében ágyban fekszik, vagy üldögél a tévé előtt.

Nem fog már színpadra állni, de úgy gondolom, hogy ezt a gondolatot már ő is elengedte

– közölte Járai Máté.

A színművésznőre egész nap szakképzett ápoló vigyáz, így a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát, és olyan ellátásban részesül, amilyenre szüksége van. Még elmesélte a színész, hogy a színésznőt féltve óvják, ezért minden idejét a velemi otthonában tölti, ki sem lép a kapun.

Bodrogi Gyula, Törőcsik Mari korábbi férje a Ripostnak azt nyilatkozta, hogy pár napja beszéltek egymással telefonon, és alig várják, hogy újra megölelhessék egymást. De addig is telefonon tartják a kapcsolatot, ami mindkettőjük számára megnyugtató.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

törőcsik mari

nemzet színésze

bodrogi gyula

színház