Ők fellélegeztek: íme, az első magyar település, ahol minden regisztrált túlesett az oltáson

HelloVidék   
  Megosztom
Ők fellélegeztek: íme, az első magyar település, ahol minden regisztrált túlesett az oltáson

A falu határában maszk nélküli fiatalokkal találkozni, de általánosnak mondható a felszabadultság az egész településen. A Békés megyei Magyardombegyházon ugyanis mostanra szinte minden regisztrált páciens megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

A Blikk helyszíni riportjában arról számol be, a falu határában maszk nélküli fiatalokkal találkoztak, de általánosnak mondható a felszabadultság az egész településen.

Dinyés Ildikó polgármester arról beszélt, hogy életvitelszerűen 120-an élnek itt, átlagosan 50–55 év közöttiek.

Senki sem fertőződött meg, nagyon fegyelmezett a lakosság, hiszen tudjuk, ha egy ember elkapja, a betegség végigmegy az egész falun. Március végére a második adagot is megkapják a regisztráltak, viccelődtem is, hogy zárt körű bulit csapunk utána.

- mesélte.

Szilasi Anikó helyi lakos elmondta, fellélegzett az egész falu. A 42 éves nő múlt héten kapta meg az oltást, óvóként dolgozik, így eddig is nagyon tartott a fertőzéstől.

Ugyan 12 éves lánya kora miatt még nem kaphatott oltást, a cikkből kiderült, hogy a falu legfiatalabb beoltottja 19 éves.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

koronavírus

oltás

járvány elleni védekezés