Ők fellélegeztek: íme, az első magyar település, ahol minden regisztrált túlesett az oltáson

HelloVidék   
  Megosztom
Ők fellélegeztek: íme, az első magyar település, ahol minden regisztrált túlesett az oltáson

A falu határában maszk nélküli fiatalokkal találkozni, de általánosnak mondható a felszabadultság az egész településen. A Békés megyei Magyardombegyházon ugyanis mostanra szinte minden regisztrált páciens megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

A Blikk helyszíni riportjában arról számol be, a falu határában maszk nélküli fiatalokkal találkoztak, de általánosnak mondható a felszabadultság az egész településen.

Dinyés Ildikó polgármester arról beszélt, hogy életvitelszerűen 120-an élnek itt, átlagosan 50–55 év közöttiek.

Senki sem fertőződött meg, nagyon fegyelmezett a lakosság, hiszen tudjuk, ha egy ember elkapja, a betegség végigmegy az egész falun. Március végére a második adagot is megkapják a regisztráltak, viccelődtem is, hogy zárt körű bulit csapunk utána.

- mesélte.

Szilasi Anikó helyi lakos elmondta, fellélegzett az egész falu. A 42 éves nő múlt héten kapta meg az oltást, óvóként dolgozik, így eddig is nagyon tartott a fertőzéstől.

Ugyan 12 éves lánya kora miatt még nem kaphatott oltást, a cikkből kiderült, hogy a falu legfiatalabb beoltottja 19 éves.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

koronavírus

oltás

járvány elleni védekezés