Rendkívüli szünet a csólyospálosi iskolában: közel száz gyermek betegedett meg

HelloVidék   
  Megosztom
Rendkívüli szünet a csólyospálosi iskolában: közel száz gyermek betegedett meg

Rendkívüli szünetet rendeltek el a község általános iskolájában, ahol a múlt héten nyolcvan gyermek hiányzott légúti megbetegedés miatt, több pedagógus és technikai dolgozó pedig igazoltan elkapta a koronavírust - írja a baon.hu.

A történtek miatt a hatóság döntése értelmében valamennyi pedagógus karanténba került, a jelenlegi ismereteink szerint március 5-én éjfélig. Az iskola ezen a héten zárva lesz. A kialakult helyzetről vasárnap reggel egyeztettem a tankerület igazgatójával, a tagintézmény vezetőjével és az élelmezésvezetővel. Az iskola hétfőtől átállt a digitális oktatásra. Az önkormányzat a gyermekek részére – akiknek a családja igényli – biztosítja az ebédet

- közölte Á. Fúrús János, a község polgármestere. Ahogy a portál írja, a város vezetője hozzátette, amennyiben újabb váratlan esemény nem történik az általános iskolában, akkor március 8-án visszatérnek a normál oktatási rendhez.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

iskola

digitális oktatás

rendkívüli szünet

megbetegedés

tanulók

tanárok