Meglepő, de logikus: még a belvárosi moziból is oltópont lesz Szombathelyen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Meglepő, de logikus: még a belvárosi moziból is oltópont lesz Szombathelyen

Az országban elsőként városi tömeges oltópontok lesznek a város nagyobb kulturális tereiből. Mindezek mellett az adminisztrációba ezentúl az önkormányzat dolgozói is besegítenek.

Szombathely polgármestere, Nemény András nemrég videóüzenetben jelentette be, hogy a városban dolgozó háziorvosoktól nemrég tudta meg, hogy akkor terhet ró rájuk a vakcinációval járó adminisztráció, hogy egyéb teendőik mellett,

Az orvosok ezért azt kérték, hogy a város jelöljön ki új oltópontokat, mivel az elkövetkezendő időszakban már napi 50 oltás beadását kéne elvégezniük, de rendelési időn kívül nincs, ahol olthatnának.

A polgármester ennek eleget téve, a kormányhivatallal egyeztetve időszakosan működő egészségügyi szolgáltatási helyszíneket jelölt ki. A döntés értelmében oltópontokat hoznak létre

ami épp az új Schrammel-gyűjteménynek készül helyet adni.

Mindezek mellett az adminisztrációba ezentúl az önkormányzat dolgozói is besegítenek.

Címlapkép: Szombathely.hu

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

oltópontok

koronavírus

járvány elleni védekezés

szombathely