Orbán ma elárulta, mire készülhetünk: videóban üzent a magyaroknak

HelloVidék   
  Megosztom
Orbán ma elárulta, mire készülhetünk: videóban üzent a magyaroknak

Az oltás jól halad, a mai napon jó esélyünk van arra, hogy elérjük a kétmillió oltásszámot – fogalmazott Orbán a hétfő délelőtti Facebook-videójában. Az iskolák biztonságos újraindításához viszont be kell oltani a pedagógusokat, ezért arra kéri őket, regisztráljanak.

Virágvasárnap hétvégéjén is folytatta Magyarország a koronavírussal szembeni küzdelmet, orvosaink és ápolónőink állták a sarat, a magyar egészségügy bírta a terhelést köszönetet mondunk, hálásak vagyunk a hétvégi erőfeszítéseikért is. Új hír, hogy a pedagógusokat sikerült előrevennünk az oltási sorrendben. Ehhez az kell, hogy hétfő éjfélig regisztráljanak, kérem őket vegyék fel az oltást, hogy minél hamarabb újraindíthassuk az iskoláinkat, óvodáinkat. Az oltás jól halad, jó esély van rá, hogy ma elérjük a kétmilliós oltásszámot

- közölte a miniszterelnök.

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

orbán viktor

koronavírus

járvány elleni védekezés