Döbbenet: több mint száz méter hosszan hever a szemét Pécs mellett

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: több mint száz méter hosszan hever a szemét Pécs mellett

Pécsen, a Romonya felé vezető úton több mint száz méter hosszan szórták már szét a szemetet ismeretlenek. A környéken lakók többször is eltakarították már a kupacokat, de azok újra és újra megjelennek.

Több mint száz méter hosszú az az illegális hulladéklerakó, amelyet hetente többször is hízlalnak ismeretlenek Pécs közelében. A környéken lakók többször is eltakarították már a kupacokat, de azok újra és újra megjelennek. Az LMP Pécsen élő frakcióvezetője is feljelentést tesz, mert kiderült, a szemétben több adat is van a lerakók személyére vonatkozóan, és egy videót is kapott, amelyen éppen szórják a szemetet a területre. A felvételen is jól látszik, hogy egy utánfutóról két férfi valamilyen fémlemezeket szór a már egyébként is méretes szeméthalomra. A Romonya felé vezető úton több mint száz méter hosszan szórták már szét a szemetet ismeretlenek.

Címlapfotó: Facebook

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szemét

szemétdomb

pécs

szemetelés