Koronavírus: most először nyilvánosak az oltások utáni fertőzési és halálozási adatok

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Koronavírus: most először nyilvánosak az oltások utáni fertőzési és halálozási adatok

Nem titok többé, a magyar kormány nyilvánosságra hozta az oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat. A kormány által közölt statisztikák alapján a második oltás után összesen 5714 fő betegedett meg, míg 273-an hunytak el.

Vasárnap nyilvánosságra hozták a magyarországi oltások utáni fertőzési és halálozási adatokat. A 24.hu szúrta ki, hogy Magyarország Kormánya Facebook-oldalon nemrég közé tettek egy fotót, amihez ezt írták:

jól látható, hogy minden Magyarországon használt vakcina hatékony és erős védelmet nyújt a fertőzés ellen.

A leközölt ábrán a második oltást követő fertőzések és halálozások adatai láthatók tavaly december vége és idén április 20. között:

Forrás: Magyarország Kormánya
Forrás: Magyarország Kormánya

A kormány által közölt statisztikák alapján a második oltás után összesen 5714 fő betegedett meg, míg 273-an hunytak el. A Pfizer második oltása után bekövetkezett halálesetek számához érdemes megjegyezni, hogy ezt a vakcinát használták a legidősebbek oltására, illetve a krónikus betegséggel rendelkező idősek is javarészt ezt kapták, valamint többek közt főként Pfizerrel oltottak az idősotthonokban is.

Címlapfotó: MTI/Mónus Márton

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

koronavírus elleni oltás

járvány elleni védekezés