Koronavírus: saját oltóponttal rukkolt elő a Magyar Suzuki

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: saját oltóponttal rukkolt elő a Magyar Suzuki

Tömeges oltásra készül a Magyar Suzuki Zrt., ezért saját oltópontot hoz létre az autóipari cég. Az oltás a Magyar Suzuki munkarendjéhez igazodva - a kormány által rendelkezésre bocsátott oltóanyagokkal - még a hét elkezdődik - olvashatjuk a cég sajtóközleményében.

A Magyar Suzuki Zrt. munkatársainak lehetőségük lesz beoltatni magukat a vállalatnál koronavírus elleni vakcinával. Az oltás a Magyar Suzuki munkarendjéhez igazodva a héten megkezdődik a Magyarország Kormánya által rendelkezésre bocsátott oltóanyagokkal - írják a sajtóközleményben.

Vállalatunk a kezdetektől fogva nagy figyelmet fordít a megelőzésre. Munkatársaink és családtagjaik egészségének védelme, illetve a gyártás folyamatosságának fenntartása érdekében már tavaly számos óvintézkedést vezettünk be az esztergomi üzemünkben. Az oltópont létrehozása ennek a folyamatnak a következő lépése. Az oltás természetesen önkéntes

– fejtette ki Bonnár-Csonka Zsuzsanna, a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője, aki hozzátette, hogy a Magyar Suzuki elkötelezett híve a vírus elleni küzdelemnek.

Rendszeresek a belső tájékoztatók a védekezés lehetőségeiről és fontosságáról, a higiéniás szabályokról, illetve a megfelelő maszkviselésről.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

koronavírus

koronavírus elleni oltás

magyar suzuki