Koronavírus: megkezdte dolgozói oltását az Audi Hungaria

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: megkezdte dolgozói oltását az Audi Hungaria

Az országos oltási program részeként szerdán az Audi Hungaria háromezer vakcinával megkezdte munkatársainak első körös, koronavírus elleni oltását a vállalat területén kialakított két oltóponton - közölte a cég.

Az előzetes regisztráció során több mint 3500 munkatárs jelezte oltási szándékát, így az elérhető oltóanyagoktól függően később is lesz oltás a vállalati oltópontokon

- jegyezték meg.

Hozzátették, hogy az egészségügyi hatóságokkal folytatott egyeztetés értelmében gyári oltópontként működnek a jövőben a munkatársak számára, de ha lehetőség nyílna rá, a munkavállalók családtagjainak, illetve a vállalat partnercégeinek is szeretnék felkínálni az oltási lehetőséget a későbbiekben.

Az Audi Hungaria 2020 végén 12 226 munkatársat foglalkoztatott

- derült ki a közleményből.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

audi gyár

győr

győr-moson-sopron megye