Így menőzött a felelőtlen sofőr: videón, ahogy másokat veszélyeztet

HelloVidék   
  Megosztom
Így menőzött a felelőtlen sofőr: videón, ahogy másokat veszélyeztet

Döbbenetes felvételen látható, ahogy Kistarcsán egy fehér Mercedes beleszáguld a parkoló autókba. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt személyi sérülés.

Döbbenetes felvételen látható, ahogy Kistarcsán egy fehér Mercedes beleszáguld a parkoló autókba. Az eset 2021.05.23-án, vasárnap este történt a kistarcsai Szabadság úton, a videót a bpiautosok.hu osztotta meg.

A fehér autót vezető férfi egy perc után sértetlenül szállt ki a jobb oldalon, személyi sérülés nem történt. A többi autós azonnal megállt segíteni. A gyorshajtás és egy kis figyelmetlenség ilyen következményekkel járhat. Szerencsére gyalogos nem tartózkodott a parkoló közelében

- emlékezett vissza az esetre az egyik szemtanú.

Az útról letért autó egy MOL Limo flottából való Mercedes-Benz CLA Shooting Brake volt. A felvételt elnézve gyanítható, hogy a sofőr nem tartotta be a vonatkozó sebességhatárt. Az, hogy éppen nem tartózkodott ott senki a parkoló autókon kívül, a csodával határos.

Nem ez az első eset, hogy egy autómegosztós szolgáltató flottájából kibérelt autóval a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva ész nélkül menőznek, veszélyeztetve ezzel a vezetési stílussal a közlekedésben a többi résztvevőt.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

kistarcsa

videó

baleset

menőzés

mercedes

vezetés

autósok

felvétel

kistarcsa

pest megye

közúti baleset

közút

közlekedés