Így menőzött a felelőtlen sofőr: videón, ahogy másokat veszélyeztet

HelloVidék   
  Megosztom
Így menőzött a felelőtlen sofőr: videón, ahogy másokat veszélyeztet

Döbbenetes felvételen látható, ahogy Kistarcsán egy fehér Mercedes beleszáguld a parkoló autókba. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt személyi sérülés.

Döbbenetes felvételen látható, ahogy Kistarcsán egy fehér Mercedes beleszáguld a parkoló autókba. Az eset 2021.05.23-án, vasárnap este történt a kistarcsai Szabadság úton, a videót a bpiautosok.hu osztotta meg.

A fehér autót vezető férfi egy perc után sértetlenül szállt ki a jobb oldalon, személyi sérülés nem történt. A többi autós azonnal megállt segíteni. A gyorshajtás és egy kis figyelmetlenség ilyen következményekkel járhat. Szerencsére gyalogos nem tartózkodott a parkoló közelében

- emlékezett vissza az esetre az egyik szemtanú.

Az útról letért autó egy MOL Limo flottából való Mercedes-Benz CLA Shooting Brake volt. A felvételt elnézve gyanítható, hogy a sofőr nem tartotta be a vonatkozó sebességhatárt. Az, hogy éppen nem tartózkodott ott senki a parkoló autókon kívül, a csodával határos.

Nem ez az első eset, hogy egy autómegosztós szolgáltató flottájából kibérelt autóval a KRESZ szabályait figyelmen kívül hagyva ész nélkül menőznek, veszélyeztetve ezzel a vezetési stílussal a közlekedésben a többi résztvevőt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

kistarcsa

videó

baleset

menőzés

mercedes

vezetés

autósok

felvétel

kistarcsa

pest megye

közúti baleset

közút

közlekedés